Dog Pyramid (niv. 2)


OMSCHRIJVING: De Dog Pyramid is ideaal om de training van je hond mee te beginnen. Vul de tuimelaar met de favoriete snacks van je hond en geef het aan je hond om mee te spelen. Samen komen jullie erachter dat de snacks uit de Dog Pyramid komen door deze met de snuit en poot te laten tuimelen.

GEBRUIK: Vul de Dog Pyramid met brokjes en laat je hond horen en zien waar het lekkers is. Leg de tuimelaar op de grond en geef een teken dat je hond mag beginnen. Kijk hoe je hond aan het werk gaat en prijs hem enthousiast als het lukt. De Pyramid van Nina Ottosson is een hondenspel is dat al bij het uitpakken een groot succes zal zijn. Je zult merken dat je hond enthousiast wordt als je het spel laat zien. De tuimelaar is sterk en gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor is de Dog Pyramid geschikt voor gebruik voor zowel binnen- als buitenshuis. Help je hond in het begin en laat zien wat de bedoeling van het spel is. Je enthousiasme zal snel overslaan op je hond. Het spel is bedoeld om samen te spelen en niet om je hond alleen mee te laten. Berg na afloop het spel altijd op voor de volgende keer.

MOEILIJKHEIDSGRAAD 2: Spellen zoals de Pyramid zijn perfect om mee te beginnen en je hond kennis te laten maken met hondenspellen en puzzels. Het is een opstapje naar de meer uitdagende spellen. Vooral honden die graag achter iets aan rennen zijn gek op de Pyramid. Een tuimelaar, snacks en aandacht van zijn baasje, wat wilt je hond nog meer?

SPEL TIPS: De hondenspellen zijn een uitdaging voor elk hondenbrein. Door de mentale uitdaging helpen spellen tegen verveling en verminderen negatief gedrag, zoals het slopen en stukbijten van spullen. Speel samen met je hond en leer hem om niet op het spel kauwen of om ermee te gooien. Geef duidelijke instructies om je hond te helpen hoe met het spel om te gaan. Dit is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Samen spelen geeft de meeste lol.

SCHOONMAAKTIPS: Om het spel van je hond schoon en fris te houden adviseren wij om stromend warm water met een milde zeep te gebruiken. Spoel hierna het spel goed af met schoon water.

De Small versie is geschikt voor de kleinere hond.
Materiaal: Kunststof
Afmeting: Diameter 11 cm
Gewicht: 0,168 kg
Kleur: Rood

De Large versie is geschikt voor de grote(re) hond.
Materiaal: Kunststof
Afmeting: Diameter 16 cm
Gewicht: 0,45 kg
Kleur: Turkoois


RELATED PROJECTS