OVER HOLT GAMES


Wie zijn wij?

Holt Games is een familiebedrijf met een passie voor de band tussen baas en huisdier. Wij vinden het belangrijk dat elk huisdier aandacht en uitdaging krijgt. Het viel ons op dat lichamelijke activiteit lang niet altijd voldoet. Hierdoor neemt verveling toe, met alle gevolgen van dien. Wij zijn Holt Games gestart om huisdier activiteitenspellen te ontwikkelen, die wél voldoende uitdaging geven.

Huisdier activiteitenspellen bestaan al langere tijd, maar de kwaliteit van de meeste producten zijn achteruit gegaan. Ook zijn de spellen vaak gemaakt van een plastic of een vorm hiervan. Wij vinden dat producten voor dieren zo veel mogelijk een natuurproduct moeten zijn. Hierdoor hebben wij gekozen voor natuurlijke materialen van uitstekende kwaliteit.

Elk dier heeft een instinct, dus ook jouw huisdier. Door dit instinct te prikkelen, ga je verveling tegen en zorg je voor een sterkere band met je huisdier. In het spel verstopt de baas snoepjes, wat het instinct van je huisdier prikkelt. Je huisdier zal op zoek gaan naar deze snoepjes, en gaandeweg de puzzel oplossen. Doordat de spellen altijd samen met jou worden gespeeld, krijgt je huisdier voldoende aandacht. Hierdoor neemt het plezier alleen maar toe. Zijn jullie klaar voor de uitdaging?

Onze missie

Innoverend en creatief – Holt Games is opgericht door jonge mensen met een frisse blik. Wij zitten barstensvol ideeën om jou en je huisdier uitdagingen te bieden. Door de natuurlijke bewegingen en het instinct van dieren te observeren, ontdekken wij nieuwe manieren om jouw huisdier uit te dagen. De oplossingen van de spellen sluiten dus aan bij het denkgedrag van jouw huisdier.

Kwaliteit – Wij van Holt Games vinden dat producten voor dieren zo veel mogelijk van natuurlijke materialen moeten worden gemaakt. Plastic heeft misschien een mooie kleur, maar het is voor jouw huisdier niet een prettig materiaal om mee te spelen. Wij kiezen voor natuurlijke materialen van hoge kwaliteit, zodat de spellen lang meegaan. De spellen worden met de hand bewerkt om deze kwaliteit te bewaken.

Band versterkend – Onze missie is om de band tussen jou en je huisdier te versterken. Met de huisdier activiteitenspellen van Holt Games bieden we jullie een leuke ervaring; want zeg nou zelf, welke huisdier zegt ‘nee’ tegen aandacht en snoepjes? Door de verschillende speelmanieren, de kwaliteit van de spellen en de strakke vormgeving bezorgen wij jou en je huisdier een topervaring.

Materialen

Om jou de beste spelervaring te kunnen geven letten wij heel erg op de materialen die we gebruiken.

Wij zorgen ervoor dat er geen losse onderdelen zitten in het spel, die per ongeluk ingeslikt kunnen worden.

Ook maken wij gebruik van natuurlijke materialen die geen nabewerking nodig hebben zoals MDF.